Prostreno.cz

Zeleninová polévka s krevetami

Lehce pikantní středomořská zeleninová polévka s krevetami.

12.10.2018 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

308 kJ / 73 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rozmraženou zeleninu krátce orestujte v hrnci na másle.
  2. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte smetanu, jíšku a vařte 20 minut. Podle chuti polévku osolte.
  3. V pánvi rozehřejte máslo, přidejte krevety a míchejte 4-6 minut, nebo až jsou krevety hotové.
  4. Krevety jemně osolte .
  5. Polévku podávejte s krevetami, posypanou pepřem a nakrájenou natí jarní cibulky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    114,80 g
  • Sacharidy:

    151,28 g
    • Cukry:

      23,34 g
  • Tuky:

    119,41 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

291 kcal
36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka ze žluté cukety

(3 hlasů)
50min
155 kJ

Dýňový krém s gorgonzolou

(1 hlasů)
1h a 5min
231 kJ

Vývar s růžičkovou kapustou

(2 hlasů)
1h a 20min
305 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninová polévka s krevetami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba