Prostreno.cz

Telecí plátky s pažitkovou omáčkou

Křehké telecí maso s omáčkou.

23.10.2018 sun
60min

25min příprava

35min vaření

829 kJ / 198 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku zahřejte smetanu a víno. Vařte na mírném ohni 10 minut.
  2. Podle chuti osolte, vmíchejte hořčici, nasekanou pažitku a lžíci ledového másla.
  3. Telecí maso lehce naklepejte, osolte a opečte z obou stran v pánvi s rozehřátou lžíci oleje a lžíci másla doměkka.
  4. Maso podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    230,24 g
  • Sacharidy:

    12,49 g
    • Cukry:

      8,29 g
  • Tuky:

    151,77 g
  • Vláknina:

    0,80 g

Aktivita pro spálení:

609 kcal
76

minut jízdy na kole

58

minut běhu

181

minut uklízení





Podobné recepty

Sekaná se sýrem

(6 hlasů)
1h a 30min
895 kJ

Telecí maso dušené se zeleninou

(3 hlasů)
2h a 0min
659 kJ

Telecí nudličky s bramborami

(1 hlasů)
1h a 5min
492 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

brynza 40%

260 kcal / 100g
B18 g
S2 g
T20 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

ledový salát

14 kcal / 100g
B0,74 g
S2 g
T0,07 g

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí plátky s pažitkovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba