Prostreno.cz

Halibut s petrželovou krustou

Halibut má skvělou chuť, vyzkoušejte rybu s petrželovou „drobenkou“.

23.10.2018 sun
50min

20min příprava

30min vaření

1029 kJ / 245 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kuchyňském robotu nahrubo rozmixujte toustový chléb, 120 g změklého másla a petržel.
  2. Porce ryby osolte, opepřete a potřete části připraveného másla s petrželkou.
  3. V rendlíku rozehřejte zbývající máslo.
  4. Do rendlíku vložte porce ryby potřenou stranou dospod.
  5. Pečte zvolna 10 minut.
  6. Ryby potřete zbývajícím ochuceným máslem, opatrně je otočte a pečte 10-15 minut, podle velikosti porcí ryb.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    109,99 g
  • Sacharidy:

    161,46 g
    • Cukry:

      16,94 g
  • Tuky:

    159,92 g
  • Vláknina:

    11,75 g

Aktivita pro spálení:

627 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

187

minut uklízení





Podobné recepty

Mořská štika na bylinkách

(1 hlasů)
35min
682 kJ

Hřebenatky s citronovým přelivem

(5 hlasů)
35min
686 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut s petrželovou krustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba