Prostreno.cz

Rybí filé s fazolkami

Rybí filé s bílou omáčkou a fazolkami.

27.09.2018 sun
55min

20min příprava

35min vaření

869 kJ / 207 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku na 1 lžíci másla nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
  2. Šalotku zalijte smetanou, přidejte jíšku, mandle a vařte 10 minut.
  3. Do omáčky vmíchejte jemně nasekané bylinky a omáčku podle chuti osolte.
  4. Fazolky blanšírujte 5 minut v osolené vodě, pak fazolky sceďte a propláchněte je ledovou vodou. Nechte dobře okapat, pak je orestujte na 3 lžících másla.
  5. Rybí filé osolte, posypte kmínem a opečte z obou stran na oleji s máslem.
  6. Rybu podávejte s fazolkami a omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    91,48 g
  • Sacharidy:

    67,98 g
    • Cukry:

      30,28 g
  • Tuky:

    241,42 g
  • Vláknina:

    14,87 g

Aktivita pro spálení:

695 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

207

minut uklízení





Podobné recepty

Ryby dušené na víně

1h a 5min
403 kJ

Ryba s citronovou omáčkou

(3 hlasů)
50min
804 kJ

Pstruzi ve slaninovém kabátku

(2 hlasů)
55min
1585 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba