Prostreno.cz

Vepřové maso s řapíkatým celerem

Dušené vepřové maso se zeleninou.

14.11.2018 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

567 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Očištěný pórek, cibuli a celer nakrájejte na plátky.
  3. Maso a cibuli krátce orestujte na másle s olejem.
  4. Maso podlijte vývarem a duste doměkka.
  5. Když je maso skoro měkké přidejte k masu pórek, řapíkatý celer, škrob rozmíchaný ve 100 ml vody a duste doměkka.
  6. Maso podle chuti osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    168,35 g
  • Sacharidy:

    63,52 g
    • Cukry:

      11,26 g
  • Tuky:

    124,61 g
  • Vláknina:

    4,15 g

Aktivita pro spálení:

517 kcal
64

minut jízdy na kole

49

minut běhu

154

minut uklízení





Podobné recepty

Plněná vepřová kotleta

1h a 20min
1174 kJ

Vepřová panenka se zelenými fazolkami

(1 hlasů)
1h a 5min
401 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

škrob

381 kcal / 100g
B0,1 g
S91 g
T0,6 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s řapíkatým celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba