Prostreno.cz

Plnění pstruzi

Pstruzi s citronem, limetkou, česnekem a čerstvými bylinkami.

21.11.2018 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

997 kJ / 238 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omyté ryby nařízněte na několika místech nožem.
  3. Do zářezů vložte plátky česneku.
  4. Ryby osolte a naplňte plátky limetky, plátky citrónu, snítkami petrželky a tymiánu.
  5. Pstruhy uložte do pekáčku vyloženého pečícím papírem.
  6. Na každého pstruha položte plátek másla.
  7. Pečte v předehřáté troubě přibližně 30-40 minut v závislosti na velikosti ryb.
  8. Podávejte posypané nakrájenou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    130,99 g
  • Sacharidy:

    66,17 g
    • Cukry:

      14,19 g
  • Tuky:

    361,82 g
  • Vláknina:

    17,93 g

Aktivita pro spálení:

988 kcal
123

minut jízdy na kole

94

minut běhu

294

minut uklízení





Podobné recepty

Losos v pečícím papíru

(3 hlasů)
50min
834 kJ

Thajské rybí kuličky

(1 hlasů)
1h a 25min
521 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plnění pstruzi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba