Prostreno.cz

Rybí filé s fenyklem a mrkví

Rybí filé ze dvou druhů ryb s dušenou zeleninou.

28.11.2018 Mikeš
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

720 kJ / 172 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 3 lžících másla poduste očištěný, na plátky nakrájený fenykl, oloupanou, nakrájenou šalotku a očištěnou na kolečka nakrájenou mrkev, duste přibližně 10-15 minut. Zeleninu podle chuti osolte a opepřete.
  2. Ze tří lžic másla a hladké mouky připravte světlou jíšku.
  3. Jíšku zalijte smetanou, osolte, opepřete a vařte na mírném ohni 10 minut.
  4. Do omáčky vmíchejte nasekanou petrželku.
  5. Porce ryby osolte, opepřete a opečte je zvolna na zbývajícím rozehřátém másle s olejem.
  6. Ryby podávejte s omáčkou a dušenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    202,50 g
  • Sacharidy:

    127,94 g
    • Cukry:

      44,98 g
  • Tuky:

    272,82 g
  • Vláknina:

    25,78 g

Aktivita pro spálení:

1253 kcal
156

minut jízdy na kole

119

minut běhu

374

minut uklízení





Podobné recepty

Losos v pečícím papíru

(3 hlasů)
50min
834 kJ

Thajské rybí kuličky

(1 hlasů)
1h a 25min
521 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s fenyklem a mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba