Prostreno.cz

Vepřové plátky s parmezánovou omáčkou

Dušené vepřové maso se špenátem a sýrovou omáčkou.

03.01.2019 lentilka
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

868 kJ / 207 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Plátky masa osolte, opepřete a opečte je na oleji s máslem.
  3. Maso posypte na plátky nakrájeným česnekem, podlijte vývarem a duste v troubě doměkka.
  4. Smetanu smíchejte s parmezánem.
  5. K masu přisypte nakrájený špenát, přelijte připravenou smetanou, posypte nakrájenou petrželkou a dejte na 10-15 minut do trouby.
  6. Podávejte s rýží nebo bramborami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    268,60 g
  • Sacharidy:

    56,24 g
    • Cukry:

      8,94 g
  • Tuky:

    301,74 g
  • Vláknina:

    7,32 g

Aktivita pro spálení:

978 kcal
122

minut jízdy na kole

93

minut běhu

291

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kuličky s jablky

(1 hlasů)
1h a 15min
1038 kJ

Vepřové plátky s paprikou a rajčaty

(5 hlasů)
1h a 20min
493 kJ

Vepřové maso s červeným zelím

(1 hlasů)
1h a 25min
464 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky s parmezánovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba