Prostreno.cz

Ryba s rajčaty a olivami

Dobré, lehké a zdravé jídlo.

21.01.2019 lanvin
50min

20min příprava

30min vaření

416 kJ / 99 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ryby osolte a opepřete.
  2. V pánvi na rozehřátém oleji ryby krátce z obou stran opečte.
  3. K rybám přidejte nakrájená rajčata, na plátky nakrájené olivy, nadrobno nakrájenou žlutou papriku a nasekané kapary.
  4. Podlijte vínem a duste podle velikosti rybích filetů 10-15 minut.
  5. Odstavte z ohně, přidejte na malé kousky nakrájenou kapii a posypte nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    169,57 g
  • Sacharidy:

    130,80 g
    • Cukry:

      17,12 g
  • Tuky:

    235,35 g
  • Vláknina:

    58,90 g

Aktivita pro spálení:

802 kcal
100

minut jízdy na kole

76

minut běhu

239

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s pomerančovou šťávou

(1 hlasů)
55min
323 kJ

Kapří podkovy na fenyklu

(6 hlasů)
50min
811 kJ

Plněné rybí plátky

(2 hlasů)
55min
678 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s rajčaty a olivami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba