Prostreno.cz

Treska s pomerančovou šťávou

Ryba s pomerančovou šťávou a tymiánem. Kůra z běžně prodávaných pomerančů je chemicky ošetřená, na tento recept proto kupte raději bio pomeranče.

13.11.2018 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

323 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu nakrájejte na porce a uložte ji do zapékací misky.
  2. Rybu přelijte pomerančovou šťávou, osolte ji, posypte pepřem, tymiánem a pomerančovou kůrou.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 30-35 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    181,95 g
  • Sacharidy:

    37,38 g
    • Cukry:

      22,00 g
  • Tuky:

    4,88 g
  • Vláknina:

    7,52 g

Aktivita pro spálení:

195 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení





Podobné recepty

Mořská štika na bylinkách

(1 hlasů)
35min
682 kJ

Hřebenatky s citronovým přelivem

(5 hlasů)
35min
686 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Treska

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T0,41 g

pomerančová kůra sušená

97 kcal / 100g
B1 g
S25 g
T1 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s pomerančovou šťávou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba