Prostreno.cz

Candát v pomerančové šťávě

Pomeranč zjemní výraznou chuť ryby.

24.01.2019 sun
45min

15min příprava

30min vaření

376 kJ / 89 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybí porce uložte do zapékací misky, osolte je, opepřete a zalijte pomerančovou šťávou.
  2. Ryby posypte tymiánem a pomerančovou kůrou.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 20-30 minut – podle velikosti porcí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16003,42 g
  • Sacharidy:

    112,80 g
    • Cukry:

      18,46 g
  • Tuky:

    800,90 g
  • Vláknina:

    10,82 g

Aktivita pro spálení:

18033 kcal
2254

minut jízdy na kole

1717

minut běhu

5382

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné rybí plátky

(2 hlasů)
55min
678 kJ

Ryba s šafránovou omáčkou

(6 hlasů)
1h a 5min
1051 kJ

Losos s ořechovou krustou

(7 hlasů)
50min
1802 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát v pomerančové šťávě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba