Prostreno.cz

Ryba s šafránovou omáčkou

Zdravé ryby zařaďte do jídelníčku častěji.

16.11.2018 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1051 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Šafrán nasypte do smetany a nechte 15 minut stát.
  2. V rendlíku prošlehejte smetanu se šafránem, citronovou šťávou, máslem, žloutkem a moukou.
  3. Za stálého míchání zahřívejte, až omáčka zhoustne.
  4. Podle chuti osolte a opepřete.
  5. Rybu nakrájejte na 4 porce, osolte, opepřete a opečte z obou stran na oleji s máslem.
  6. Rybu podávejte s omáčkou.
  7. K rybě můžete přidat blanšírovaný zelený hrášek.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    258,46 g
  • Sacharidy:

    417,64 g
    • Cukry:

      11,22 g
  • Tuky:

    285,34 g
  • Vláknina:

    21,82 g

Aktivita pro spálení:

1278 kcal
159

minut jízdy na kole

121

minut běhu

381

minut uklízení





Podobné recepty

Hřebenatky s citronovým přelivem

(5 hlasů)
35min
686 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s šafránovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba