Prostreno.cz

Vařené kuřecí maso s karotkou

Kuře lze připravit na nespočet způsobů, vyzkoušejte kuřecí maso s karotkou.

25.01.2019 lanvin
1h a 45min

45min příprava

60min vaření

668 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kuře rozdělte na dvě poloviny a vložte je do hrnce.
  2. Kuře osolte, přidejte bobkový list, celý pepř, nové koření, celé cibule a očištěnou petržel.
  3. Kuře zalijte vodou a uvařte doměkka. V polovině vaření přidejte ke kuřeti očištěnou karotku.
  4. Uvařené maso sceďte a oberte od kostí, karotku a vývar dejte stranou.
  5. V hrnci zahřejte máslo přidejte mouku a připravte světlou jíšku.
  6. Jíšku zalijte 300 ml vývaru, promíchejte a vařte 5 minut, pak přidejte maso a karotku.
  7. Podle potřeby osolte, dochuťte pepřem, citronovou šťávou, posypte petrželkou a prohřejte.

TIP:

Zbytek vývaru můžete použít k přípravě jiného jídla.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    316,70 g
  • Sacharidy:

    505,76 g
    • Cukry:

      50,22 g
  • Tuky:

    215,92 g
  • Vláknina:

    156,65 g

Aktivita pro spálení:

959 kcal
119

minut jízdy na kole

91

minut běhu

286

minut uklízení





Podobné recepty

Husa plněná hruškami

(9 hlasů)
4h a 20min
890 kJ

Kuřecí korma

(5 hlasů)
1h a 20min
737 kJ

Kuřecí maso v jogurtové omáčce

(8 hlasů)
1h a 20min
509 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vařené kuřecí maso s karotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba