Prostreno.cz

Japonská polévka s ředkvičkami

Ředkvičky a chilli dodají polévce pikantní chuť.

31.01.2019 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

146 kJ / 34 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vývar přiveďte k varu a do vývaru nasypte 1 a ½ svazku nakrájených ředkviček. Vařte, až jsou ředkvičky měkké.
  2. Polévku rozmixujte,přidejte, zázvor kokosové mléko ve kterém rozmíchejte škrob a vařte 5-8 minut.
  3. Dochuťte cukrem, rýžovým vínem a solí.
  4. Podávejte s plátky ředkviček, posypané chilli. Můžete ozdobit řeřichou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,40 g
  • Sacharidy:

    182,32 g
    • Cukry:

      13,77 g
  • Tuky:

    58,12 g
  • Vláknina:

    4,30 g

Aktivita pro spálení:

133 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Asijská zeleninová polévka

(6 hlasů)
1h a 5min
140 kJ

Kuřecí polévka s řapíkatým celerem

(2 hlasů)
1h a 20min
248 kJ

Polévka s těstovinovou rýží

(1 hlasů)
50min
291 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Japonská polévka s ředkvičkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba