Prostreno.cz

Hovězí dušené se zelím

Dušené hovězí maso s bílým zelím z jednoho hrnce.

03.05.2019 sun
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

564 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky.
  2. Zelí nakrájejte na širší proužky.
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  4. Oloupanou mrkev a celer nakrájejte na nudličky.
  5. V hrnci na rozehřátém oleji orestujte maso a plátky cibule.
  6. Maso zalijte vývarem, přidejte bobkový list a maso duste doměkka.
  7. Když je maso skoro měkké přidejte zeleninu, sušenou majoránku, podle chuti osolte a duste, až je maso zcela měkké.
  8. Podávejte ozdobené čerstvou majoránkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    196,20 g
  • Sacharidy:

    272,50 g
    • Cukry:

      31,60 g
  • Tuky:

    215,81 g
  • Vláknina:

    90,50 g

Aktivita pro spálení:

857 kcal
107

minut jízdy na kole

81

minut běhu

255

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí svíčková s barevnou paprikou

(4 hlasů)
50min
751 kJ

Hovězí svíčková se zeleným pepřem

(1 hlasů)
50min
1213 kJ

Hovězí dušené s anglickou slaninou

(4 hlasů)
3h a 0min
688 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g

čerstvá majoránka

271 kcal / 100g
B12 g
S60 g
T1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba