Prostreno.cz

Salát ze zelených fazolek

Smíchejte fazolky s ochuceným podmáslím a máte hotovou večeři. Tyhle fazolky se hodí jako rychlý oběd, nebo večeře.

07.05.2019 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

114 kJ / 27 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné fazolky nasypte do osolené vařící vody a vařte je 5-8 minut.
  2. Fazolky sceďte a zchlaďte je v ledové vodě. Pak fazolky sceďte a nechte dobře okapat.
  3. Všechny ingredience na přeliv prošlehejte v misce metličkou.
  4. Fazolky nasypte na misku, přelijte připraveným podmáslím, posypte lístečky řepy a hned podávejte.

TIP:

Čerstvé lístky červené řepy koupíte v supermarketech. Pokud je neseženete použijte baby špenát, nebo polníček.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,05 g
  • Sacharidy:

    81,10 g
    • Cukry:

      46,85 g
  • Tuky:

    40,71 g
  • Vláknina:

    23,65 g

Aktivita pro spálení:

190 kcal
23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

56

minut uklízení





Podobné recepty

Salát ze syrové červené řepy

(4 hlasů)
20min
1753 kJ

Kuřecí salát s vejci

(2 hlasů)
55min
550 kJ

Salát s červenou paprikou a kuskusem

(7 hlasů)
35min
1154 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát ze zelených fazolek

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba