Prostreno.cz

Vepřová kotleta se sušenými houbami

Dušené vepřové maso s houbami a fazolovými lusky.

14.05.2019 Mikeš
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

752 kJ / 179 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Houby namočte na půl hodiny do teplé vody.
  2. Maso nakrájejte na plátky, lehce je naklepejte, posypte je solí a houbovým kořením.
  3. Na olej nasypte na kostičky nakrájenou slaninu, oloupanou, nakrájenou cibuli, přidejte plátky masa a vše orestujte.
  4. K masu přidejte namočené houby (můžete i s vodou ve které byly namočené), nakrájenou okurku, hořčici, vývar a maso duste doměkka.
  5. Měkké maso se šťávou zahustěte instantní jíškou.
  6. Do osolené vařící vody nasypte fazolky a vařte 5 minut.
  7. Fazolky sceďte a nechte dobře okapat.
  8. Okapané fazolky krátce orestujte na másle.
  9. Maso podávejte s fazolkami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    334,70 g
  • Sacharidy:

    165,06 g
    • Cukry:

      31,68 g
  • Tuky:

    270,97 g
  • Vláknina:

    64,58 g

Aktivita pro spálení:

1094 kcal
136

minut jízdy na kole

104

minut běhu

326

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso s pórkem

(1 hlasů)
1h a 20min
679 kJ

Vepřová panenka s žampionovou omáčkou

(5 hlasů)
1h a 35min
771 kJ

Jarní masová roláda

1h a 45min
608 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová kotleta se sušenými houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba