Prostreno.cz

Sytá polévka z červené řepy

Polévkový krém z červené řepy se zakysanou smetanou je plná chuti.

04.06.2019 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

335 kJ / 80 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Červenou řepu a cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky.
  2. Cibuli nechte zesklovatět na másle.
  3. Přidejte řepu, celý pepř, bobkový list, tymián a řepu zalijte vývarem. Vařte, až je řepa měkká.
  4. Mezitím opražte v pánvi nasucho slunečnicová a dýňová semínka.
  5. Z polévky vyndejte děrovanou lžící bobkový list, pepře a tymián.
  6. Polévku rozmixujte, přilijte mléko, podle chuti osolte a polévku nechte projít varem.
  7. Polévku podávejte s kopečkem zakysané smetany, posypanou opraženými semínky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    84,67 g
  • Sacharidy:

    428,92 g
    • Cukry:

      52,84 g
  • Tuky:

    121,08 g
  • Vláknina:

    99,00 g

Aktivita pro spálení:

395 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

117

minut uklízení





Podobné recepty

Jablečná polévka s mrkví

(1 hlasů)
1h a 5min
240 kJ

Čočková polévka s rajčaty

(3 hlasů)
60min
222 kJ

Rybí polévka

(1 hlasů)
1h a 25min
322 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sytá polévka z červené řepy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba