Prostreno.cz

Těstoviny linguine s línem

Těstoviny se v Itálii jedí obvykle jako předkrm. Ital v kuchyni Emanuel Ridi má recept na pastu s línem.

30min

10min příprava

20min vaření

810 kJ / 193 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Linguine uvařte v osolené vodě do podoby “al dente”. V pánvi na másle orestujte na jemno nasekanou cibulku, rybu nakrájejte na kousky a přidejte do pánve.
  2. Zalijte bílým vínem, osolte, dochuťte pár lístky šalvěje a promíchejte s těstovinami..

TIP:

Lín je ryba žijící ve stojatých vodách je však i trochu dravá, proto má tak jemné bílé masíčko. V Itálii pluje v deltách při ústí řek, kde se mísí sladká a slaná voda.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    133,94 g
  • Sacharidy:

    314,14 g
    • Cukry:

      14,24 g
  • Tuky:

    32,38 g
  • Vláknina:

    13,50 g

Aktivita pro spálení:

570 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

170

minut uklízení





Podobné recepty

Rychlý pstruh

(16 hlasů)
35min
837 kJ

Losos v pomerančové marinádě

(20 hlasů)
35min
831 kJ

Treska s brokolicí

(9 hlasů)
45min
395 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sůl

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

filety z hejka

90,71 kcal / 100g
B17,2 g
S0 g
T2,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Těstoviny linguine s línem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba