Prostreno.cz

Hovězí rendlík s hruškami

Nebojte se kombinace masa a ovoce. Hrušky dodají celému pokrmu skvělou chuť.

07.08.2019 Mikeš
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

546 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zpěnit nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Maso nakrájejte na kostky, nasypte je k cibuli a maso orestujte.
  3. Přidejte oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev, libeček, maso zalijte vývarem, vínem a duste doměkka.
  4. Když je maso skoro měkké přidejte k masu na menší kousky nakrájené, oloupané hrušky (pokud nechcete, nemusíte hrušky loupat), podle chuti osolte, opepřete, zahustěte kukuřičným škrobem a duste, až je maso zcela měkké.
  5. Měkké maso posypte tymiánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    198,15 g
  • Sacharidy:

    155,10 g
    • Cukry:

      39,70 g
  • Tuky:

    185,51 g
  • Vláknina:

    19,56 g

Aktivita pro spálení:

746 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

222

minut uklízení





Podobné recepty

Minutka z hovězího masa s brokolicí

(2 hlasů)
50min
792 kJ

Kuličky z hovězího masa s nivou

(1 hlasů)
1h a 30min
1318 kJ

Hovězí kostky na kari

(3 hlasů)
2h a 20min
515 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí rendlík s hruškami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba