Prostreno.cz

Rybí rizoto

Zjednodušené Italské rizoto s rybou a hráškem, je lehké, rychlé a skvělé nejen pro letní dny.

08.08.2019 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

642 kJ / 153 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno.
  2. Filé nakrájejte na kousky.
  3. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
  4. Ve velké pánvi rozehřejte 2 lžíce másla, přidejte na plátky nakrájený česnek a nakrájenou cibuli.
  5. Přidejte 100 ml vývaru, přisypte hrášek a 5 minut duste.
  6. Rybí filé vložte do rendlíku se 2 lžícemi rozehřátého másla, přidejte bobkový list, tymián, filé jemně osolte, zalijte 100 ml vývaru a duste 10-15 minut.
  7. K vařené rýži vmíchejte hrášek, přidejte rybí filé a vše lehce promíchejte.
  8. Podávejte ozdobené bylinkami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    148,66 g
  • Sacharidy:

    387,07 g
    • Cukry:

      19,16 g
  • Tuky:

    69,19 g
  • Vláknina:

    58,16 g

Aktivita pro spálení:

644 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

192

minut uklízení





Podobné recepty

Rýže s brokolicí

(3 hlasů)
1h a 5min
868 kJ

Rizoto s lilkem

(2 hlasů)
1h a 30min
415 kJ

Houbové rizoto s kuřecím masem

(4 hlasů)
1h a 5min
655 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí rizoto

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba