Prostreno.cz

Vepřová plec na zelenině

Šťavnaté vepřové maso se zeleninou chutná skvělé s těstovinami, rýží i bramborami.

16.08.2019 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

882 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Maso a zeleninu nakrájejte na stejně velké kousky.
  3. Maso orestujte ze všech stran v pekáčku na oleji.
  4. Během restování posypte maso kari kořením a solí.
  5. Maso podlijte vývarem a pečte v troubě doměkka.
  6. Přibližně po 45 minutách pečení přisypte k masu nakrájenou zeleninu a maso dopečte doměkka.
  7. K hotovému masu vmíchejte studené máslo.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    173,00 g
  • Sacharidy:

    54,00 g
    • Cukry:

      19,75 g
  • Tuky:

    323,45 g
  • Vláknina:

    10,65 g

Aktivita pro spálení:

1039 kcal
129

minut jízdy na kole

98

minut běhu

310

minut uklízení





Podobné recepty

Zelné listy plněné mrkví

(1 hlasů)
2h a 0min
567 kJ

Vepřové kýta s libečkem

(1 hlasů)
1h a 20min
572 kJ

Vepřové nudličky na zeleném kari

(1 hlasů)
1h a 25min
946 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová plec na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba