Prostreno.cz

Kuřecí maso dušené se špenátem

Čerstvý listový špenát chutná mnohem lépe než protlaky, které si pamatujeme ze školních jídelen. V kombinaci s kuřecím masem je vynikající.

20.01.2020 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

863 kJ / 206 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa překrojte – můžete je nakrájet i na menší kousky.
  2. Na rozehřátý olej se lžíci másla nasypte oloupanou, nakrájenou cibuli.
  3. Přidejte kuřecí maso, osolte, posypte kořením a zvolna restujte, až je maso měkké, podle potřeby můžete přidat několik lžic vody, nebo vývaru.
  4. V pánvi na 3 lžících másla nechte „zavadnout„ špenát.
  5. Špenát podle chuti osolte a dochuťte česnekem.
  6. Maso podávejte se špenátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    286,04 g
  • Sacharidy:

    353,91 g
    • Cukry:

      6,76 g
  • Tuky:

    137,67 g
  • Vláknina:

    12,10 g

Aktivita pro spálení:

973 kcal
121

minut jízdy na kole

92

minut běhu

290

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí paličky pečené s jablky

(11 hlasů)
1h a 20min
489 kJ

Drůbeží kuličky dušené s hráškem

(2 hlasů)
1h a 15min
459 kJ

Kuřecí kousky v pomerančové omáčce

(3 hlasů)
1h a 10min
850 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso dušené se špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba