Prostreno.cz

Vepřová kýta v bylinkové omáčce

Voňavé bylinky a vepřové maso spolu ladí. Maso s krémovou omáčkou si oblíbí celá rodina.

06.03.2020 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

794 kJ / 189 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, uložte je do menší misky, posypte bylinkami, zakápněte olejem a nechte přes noc v chladničce.
  2. Maso i s olejem a bylinkami přeložte do hrnce, maso osolte, zalijte vývarem a duste doměkka.
  3. Do smetany přidejte škrobovou moučku, důkladně promíchejte a smetanu nalijte k masu. Vařte 10 minut.
  4. Maso podávejte nejlépe s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    172,44 g
  • Sacharidy:

    46,95 g
    • Cukry:

      7,50 g
  • Tuky:

    223,35 g
  • Vláknina:

    3,58 g

Aktivita pro spálení:

728 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

217

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky s mrkví a houbami

(1 hlasů)
1h a 25min
896 kJ

Plněné šišky z mletého masa

(3 hlasů)
1h a 20min
979 kJ

Vepřová panenka s jablky a houbami

(3 hlasů)
1h a 20min
659 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová kýta v bylinkové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba