Prostreno.cz

Hovězí kostky na zelenině

Na přípravu budete potřebovat 20 minut - zbytek práce za vás vykoná trouba.

30.03.2020 lentilka
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

445 kJ / 106 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Anglickou slaninu a maso nakrájejte na kostky.
  2. Maso a slaninu nasypte do vyšší zapékací misky, nebo pekáčku, přisypte oloupanou cibuli nakrájenou na plátky, zalijte vývarem, vínem a dejte do trouby předehřáté na 190 °C. Duste přikryté 1 hodinu.
  3. K masu přisypte očištěnou petržel, mrkev a oloupané brambory – vše nakrájené na kostky, oloupané stroužky česneku, hrášek, podle chuti osolte a dejte zpět do trouby.
  4. Duste odkryté doměkka. Během dušení přidejte podle potřeby víno, nebo vývar.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    235,88 g
  • Sacharidy:

    233,08 g
    • Cukry:

      40,38 g
  • Tuky:

    146,73 g
  • Vláknina:

    35,62 g

Aktivita pro spálení:

785 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí rendlík s hruškami

(3 hlasů)
2h a 25min
546 kJ

Pikantní hovězí maso s hnědými žampiony

(1 hlasů)
2h a 25min
472 kJ

Hovězí maso s hnědými žampiony

(1 hlasů)
2h a 20min
629 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba