Prostreno.cz

Vepřové maso s chřestem

Sezóna chřestu je tady, můžete si ho připravit na másle, s holandskou omáčkou, nebo s masem.

22.05.2020 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

610 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný chřest našikmo nakrájejte, špičky chřestu nekrájejte.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky.
  3. Maso nakrájejte na větší kousky, nasypte je do rendlíku s rozehřátým olejem (rendlík použijte vhodný na pečení v troubě) ochuťte kořením, solí a maso opečte ze všech stran.
  4. K masu přisypte nakrájenou cibuli, podlijte vývarem, přikryjte a pečte v předehřáté troubě doměkka.
  5. K měkkému masu přisypte nakrájený chřest a pečte ještě 5 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    177,60 g
  • Sacharidy:

    52,40 g
    • Cukry:

      10,65 g
  • Tuky:

    163,02 g
  • Vláknina:

    12,15 g

Aktivita pro spálení:

578 kcal
72

minut jízdy na kole

55

minut běhu

172

minut uklízení





Podobné recepty

Plněný vepřový plátek

(7 hlasů)
1h a 35min
726 kJ

Vepřové kotlety s irskou whisky

(6 hlasů)
1h a 20min
946 kJ

Vepřové kotlety s dušenou zeleninou

(3 hlasů)
1h a 25min
936 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba