Prostreno.cz

Vepřová krkovice na zelenině

Když krkovičku připravíte správně, bude krásně měkká a šťavnatá. Takto připravená chutná nejlépe s bramborovou kaší.

15.06.2020 lentilka
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

833 kJ / 199 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
  2. V pekáčku na rozehřátém oleji maso opečte z obou stran.
  3. K masu přidejte očištěnou, nakrájenou zeleninu, bobkový list, větvičku tymiánu, maso podlijte vínem, vývarem a duste v troubě předehřáté na 200 °C doměkka.
  4. Před podáváním posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    192,06 g
  • Sacharidy:

    495,22 g
    • Cukry:

      18,34 g
  • Tuky:

    274,20 g
  • Vláknina:

    95,46 g

Aktivita pro spálení:

1284 kcal
160

minut jízdy na kole

122

minut běhu

383

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s jablky a cibulí

(2 hlasů)
1h a 20min
730 kJ

Dušené vepřové plátky se sušenými rajčaty

(1 hlasů)
1h a 30min
1039 kJ

Vepřové maso s chřestem

(1 hlasů)
1h a 20min
610 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

vepřová krkovice

270 kcal / 100g
B17 g
S0 g
T21 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba