Prostreno.cz

Ryba na kaparech

Zdravá ryba s chutí kaparů.
03.02.2011 lanvin
55min

25min příprava

30min vaření

541 kJ / 129 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté filety nakrájejte na porce. Osolte, dochuťte pepřem a pokapejte šťávou z poloviny citronu. Nechte 15 minut v chladu.
  2. Zapékací mísu vymažte olejem. Vložte porce ryby a pokapejte olejem. Pečte v troubě 15 minut na 200° C. Pak posypte kapary a pečte dalších 15 minut.
  3. Podávejte obložené zeleninou, plátky citrónu a posypané drobně nakrájenou červenou kapií.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,20 g
  • Sacharidy:

    21,96 g
    • Cukry:

      6,25 g
  • Tuky:

    85,92 g
  • Vláknina:

    5,90 g

Aktivita pro spálení:

343 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Platýz s hroznovým vínem

(17 hlasů)
45min
610 kJ

Cejn na zelenině

(11 hlasů)
1h a 25min
520 kJ

Sleďové filety v zakysané smetaně

(20 hlasů)
2h a 20min
534 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rybí filé z tresky

82 kcal / 100g
B18 g
S0,1 g
T0,4 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

sterilovaná červená kapie

20 kcal / 100g
B0,7 g
S4 g
T2,9 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba na kaparech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba