Prostreno.cz

Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

Recept na kapra marinovaného v bílém víně s řapíkatým celerem uvítají milovníci ryb.

15.09.2011 lanvin
6h a 50min

6h a 15min příprava

35min vaření

617 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté porce kapra vložte do mísy a zalijte 0,75 l vína. Přikryjte a nechte ho více než 6 hodin v chladu.
  2. Oloupanou cibuli a očištěný celer nakrájejte. Kapra vyndejte z vína a obalte v hladké mouce.
  3. Na oleji s máslem nechte zesklovatět cibuli a celer. Přidejte bobkový list a petrželku. Na této směsi opečte kapra do zlatova.
  4. Osolte, opepřete a zalijte zbytkem bílého vína. Poduste nepřikryté zvolna na mírném ohni přibližně 25 minut. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    254,54 g
  • Sacharidy:

    442,26 g
    • Cukry:

      10,24 g
  • Tuky:

    142,81 g
  • Vláknina:

    125,20 g

Aktivita pro spálení:

1123 kcal
140

minut jízdy na kole

106

minut běhu

335

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr s mandarinkami

(20 hlasů)
30min
504 kJ

Vánoční ryba na švestkách

(15 hlasů)
55min
343 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

řapíkatý celer

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,2 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

Kapr

127 kcal / 100g
B17 g
S0 g
T5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr marinovaný v bílém víně s celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba