Prostreno.cz

Treska s rajčaty a olivami

Treska je oblíbená ryba, kterou lze připravit na tisíc způsobů. Zkuste třeba tento recept na tresku s rajčaty a olivami podle Itala v kuchyni Emanuela Ridi.

25min

10min příprava

15min vaření

221 kJ / 52 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu spařt v páře jako knedlíky, asi 6-7 minut. Zvlášť v osolené vodě uvařte fazolky, hned po uvaření je vhoďte do vody s ledem, aby neztratily barvu.
  2. Na pánvi s olivovým olejem orestujte na jemno nakrájenou cibulku, olivy a cherry rajčátka, zasypejte petrželkou a osolte.
  3. Servírujte na talíř spolu s treskou ozdobenou olivovou směsí a s fazolkami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,98 g
  • Sacharidy:

    103,08 g
    • Cukry:

      43,56 g
  • Tuky:

    40,79 g
  • Vláknina:

    31,12 g

Aktivita pro spálení:

317 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Roládky z tresky

(15 hlasů)
30min
824 kJ

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
337 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
505 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s rajčaty a olivami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba