Prostreno.cz

Vepřové na citrónech

Recept na přípravu vepřového masa , vhodný i na slavnostnější příležitost.

02.10.2011 lanvin
60min

35min příprava

25min vaření

471 kJ / 112 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, v misce prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, prolisovaný česnek a nasekaný tymián. Do marinády dejte plátky masa a nechte marinovat 30 minut.
  2. Na pánev dejte maso i s marinádou, přidejte plátky citrónu a maso opečte. Zalijte vývarem a poduste doměkka. Nakonec přidejte k masu kapary a cukr. Nechte projít varem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    99,91 g
  • Sacharidy:

    89,49 g
    • Cukry:

      18,91 g
  • Tuky:

    92,03 g
  • Vláknina:

    20,82 g

Aktivita pro spálení:

762 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

227

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1052 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
1023 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
818 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové na citrónech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba