Prostreno.cz

Růžičková kapusta jako příloha

Recept na jednoduchou přílohu z růžičkové kapusty.

20.11.2011 lanvin
35min

10min příprava

25min vaření

473 kJ / 113 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou, omytou růžičkovou kapustu povařte v osolené vodě přibližně 15 minut.
  2. Uvařenou kapustu sceďte, dejte na pánev s máslem, posypte pepřem a muškátovým oříškem, zalijte šlehačkou, promíchejte a dobře prohřejte.
  3. Podávejte posypané strouhaným parmazánem např. k pečeným rybám.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    74,54 g
  • Sacharidy:

    88,68 g
    • Cukry:

      24,21 g
  • Tuky:

    94,68 g
  • Vláknina:

    30,90 g

Aktivita pro spálení:

284 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

84

minut uklízení





Podobné recepty

Růžičková kapusta na másle

(20 hlasů)
20min
560 kJ

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

(11 hlasů)
35min
941 kJ

Růžičková kapusta v oříšcích

(22 hlasů)
20min
1200 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

růžičkový kapusta

43 kcal / 100g
B3 g
S8 g
T0,6 g

pařížská šlehačka

350 kcal / 100g
B2 g
S25 g
T38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta jako příloha

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba