Prostreno.cz

Treska na víně s rozinkami

Rychlá, zdravá a chutná příprava tresky na víně.

04.12.2011 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

533 kJ / 127 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, po 5 minutách přidejte na plátky nakrájený česnek.
  2. Přidejte rozinky, rajčatový protlak, bobkový list promíchejte, vložte osolené porce ryby, zalijte vínem, přikryjte a duste 25 minut. Před koncem dušení přidejte zelený pepř.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    165,08 g
  • Sacharidy:

    216,66 g
    • Cukry:

      58,54 g
  • Tuky:

    126,17 g
  • Vláknina:

    48,72 g

Aktivita pro spálení:

651 kcal
81

minut jízdy na kole

62

minut běhu

194

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
337 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
505 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
685 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska na víně s rozinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba