Prostreno.cz

Smažená rýže s květákem a kimči

Tento recept na smaženou rýži s květákem a kimči je skvělým způsobem, jak připravit rychlý a zdravý oběd. Květák a kimči dodají jídlu výraznou chut' a vůni, zatímco rýže poskytne dostatek energie na zbytek dne.

30min

10min příprava

20min vaření

1046 kJ / 249 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Rýži uvařte podle návodu na balení
  2. Květák rozdělte na růžičky a orestujte na sezamovém oleji
  3. Přidejte nastrouhaný česnek a kimči a smažte dalších pár minut
  4. Přidejte uvařenou rýži a sójovou omáčku, promíchejte a osolte a opepřete podle chuti
  5. Podávejte horké

TIP:

Kimči můžete nahradit jinou fermentovanou zeleninou podle vaší chuti.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,86 g
  • Sacharidy:

    171,26 g
    • Cukry:

      1,74 g
  • Tuky:

    31,33 g
  • Vláknina:

    3,62 g

Aktivita pro spálení:

522 kcal
65

minut jízdy na kole

49

minut běhu

155

minut uklízení





Podobné recepty

Divoká rýže s ořechy

(8 hlasů)
1h a 5min
699 kJ

Rýže s oříšky

(20 hlasů)
40min
538 kJ

Asijské kuřecí nudličky

(5 hlasů)
1h a 20min
903 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Smažená rýže s květákem a kimči

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba