Prostreno.cz

Játra na cibulce

Klasický, jednoduchý recept na játra vepřová na cibulce.

12.12.2011 lanvin
30min

10min příprava

20min vaření

620 kJ / 148 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu na rozehřátém oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na plátky nakrájený česnek a očištěná, nakrájená játra. Posypte paprikou, promíchejte, zaprašte moukou a za stálého míchání restujte 5 minut.
  2. Játra podlijte vínem a duste 15-20 minut doměkka. Hotová játra dochuťte solí a pepřem.
  3. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    164,66 g
  • Sacharidy:

    60,42 g
    • Cukry:

      6,93 g
  • Tuky:

    70,08 g
  • Vláknina:

    5,27 g

Aktivita pro spálení:

438 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

130

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní kuřecí játra

(31 hlasů)
30min
938 kJ

Kuřecí játra po maďarsku

(16 hlasů)
25min
819 kJ

Játrová omáčka

(23 hlasů)
50min
698 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játra na cibulce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba