Prostreno.cz

Kuřecí játra po maďarsku

Kuřecí játra jsou bohatým zdrojem mnoha vitamínů, proto je určitě zařazujte do svého jídelníčku. Určitě zkuste i tento recept.

25min

5min příprava

20min vaření

819 kJ / 195 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli a slaninu nakrájejte na kostičky a v tlakovém hrnci na oleji osmažte, dokud cibule nezesklovatí. Přidejte na kostičky nakrájenou oloupanou klobásu a chvíli restujte. Vložte játra, okmínujte, chvíli restujte, přidejte papriku a majoránku, zamíchejte a zalijte vodou a poté na malé kostičky nakrájenou naloženou papriku.
  2. Hrnec zakryjte a vařte cca 15 minut. Zkuste, zda jsou játra měkká, pokud ano, zahustěte moukou nebo hotovou jíškou, odstavte z plotny a dosolte.

TIP:

Jako přílohu podávejte bylinkovou rýži.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    196,32 g
  • Sacharidy:

    48,65 g
    • Cukry:

      16,46 g
  • Tuky:

    139,18 g
  • Vláknina:

    9,35 g

Aktivita pro spálení:

554 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní kuřecí játra

(31 hlasů)
30min
938 kJ

Játrová omáčka

(23 hlasů)
50min
698 kJ

Drůbeží játra na víně

(18 hlasů)
35min
715 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Vaječná frittata se slaninou

30min
(19 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

25min
(8 hlasů)

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí játra po maďarsku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba