Prostreno.cz

Treska s hořčičnou omáčkou

Připravte si dietní rybu z římského hrnce s hořčičnou omáčkou a mrkví.

17.12.2011 lanvin
1h a 30min

20min příprava

1h a 10min vaření

378 kJ / 90 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Římský hrnec namočte na 1/2 hodiny do vlažné vody.
  2. Pórek omyjte a nakrájejte na šikmé plátky. Očištěnou mrkev nakrájejte na tenká kolečka.
  3. Tresku nakrájejte na 4 porce, pokapejte citrónovou šťávou, osolte a opepřete.
  4. Do římského hrnce dejte nakrájenou zeleninu a lehce ji osolte, na zeleninu uložte porce ryby, zalijte polovinou creme fraîche, podlijte smetanou, přikryjte a duste v troubě 60 minut při 200°C. Pak sejměte víko a duste jěště 10 minut.
  5. Zbývající creme fraîche promíchejte s hořčicí, medem a nasekaným koprem. Porce ryby na talíři touto omáčkou přelijte. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,92 g
  • Sacharidy:

    94,26 g
    • Cukry:

      50,95 g
  • Tuky:

    94,73 g
  • Vláknina:

    16,00 g

Aktivita pro spálení:

426 kcal
53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

127

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
337 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
505 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
685 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s hořčičnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba