Prostreno.cz

Vepřové maso na červeném víně

Recept na šťavnaté vepřové maso na červeném víně s cibulí.

31.12.2011 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

871 kJ / 208 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté maso nakrájené na kostky a oloupanou nakrájenou cibuli dejte do kastrolu s rozehřátým sádlem a orestujte.
  2. Orestované maso posypte paprikou, solí, kmínem, přidejte bobkový list, podlijte vínem a přikryté duste, až maso změkne. Podávejte s rýží, ozdobené zelenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    310,10 g
  • Sacharidy:

    393,80 g
    • Cukry:

      21,55 g
  • Tuky:

    238,02 g
  • Vláknina:

    128,35 g

Aktivita pro spálení:

975 kcal
121

minut jízdy na kole

92

minut běhu

291

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
463 kJ

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
687 kJ

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

(18 hlasů)
60min
549 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bobkový list

313 kcal / 100g
B7 g
S74 g
T8 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba