Prostreno.cz

Treska v mandlích

Treska je velmi chutná ryba, připravená v mandlích bude na vašem stole vynikat chuťově i vzhledově.

25.02.2012 lanvin
50min

30min příprava

20min vaření

856 kJ / 204 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté filety pokapejte citrónovou šťávou. Nechte 15 minut odpočinout. Pak filety osolte, opepřete, obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a mandlích. Mandle k filetu lehce přitlačte.
  2. Na rozehřátém oleji zvolna ryby opečte. Opečené nechte okapat na papírovém ubrousku.
  3. Podávejte s plátkem másla, plátky citrónu, ozdobené petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    175,10 g
  • Sacharidy:

    110,60 g
    • Cukry:

      8,70 g
  • Tuky:

    170,20 g
  • Vláknina:

    20,30 g

Aktivita pro spálení:

673 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

200

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s rajčaty a olivami

(17 hlasů)
25min
221 kJ

Treska na víně s rozinkami

(12 hlasů)
45min
533 kJ

Treska s hořčičnou omáčkou

(11 hlasů)
1h a 30min
378 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v mandlích

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba