Prostreno.cz

Růžičková kapusta s vepřovým masem

Jestli máte rádi růžičkovou kapustu, vyzkoušejte tento recept v kombinaci s vepřovým masem.

27.02.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

513 kJ / 122 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli nakrájejte na plátky. V kastrolu rozehřejte olej a maso s cibulí orestujte. Podlijte vývarem, přikryjte a duste, až je maso měkké.
  2. Přidejte očištěnou růžičkovou kapustu a duste 10 minut. Pak přidejte nakrájená rajčata, tymián a duste dalších 10 minut. Podle chuti osolte a opepřete.
  3. Podávejte s bramborovou kaší nebo rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    189,14 g
  • Sacharidy:

    111,01 g
    • Cukry:

      33,30 g
  • Tuky:

    164,76 g
  • Vláknina:

    27,20 g

Aktivita pro spálení:

605 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Růžičková kapusta na másle

(20 hlasů)
20min
560 kJ

Rýže s cizrnou a růžičkovou kapustou

(11 hlasů)
35min
1192 kJ

Růžičková kapusta v oříšcích

(22 hlasů)
20min
1200 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
09.05.2016
Avatar heenna
05.05.2016
Avatar Anonym
05.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta s vepřovým masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba