Prostreno.cz

Polévka ze tří druhů cibule

Jedna z variant, jak připravit chutnou cibulovou polévku.

28.02.2012 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

236 kJ / 56 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C. Oloupané, nakrájené cibule a celé stroužky česneku dejte na plech s pečícím papírem, pokapejte olejem a dejte na 20 minut do trouby. Občas cibuli promíchejte.
  2. Do hrnce dejte oloupané, na kostky nakrájené brambory, 1 snítku tymiánu, zalijte vývarem a přiveďte k varu. Vařte 10 minut. Přidejte cibuli připravenou v troubě. Vařte 5 minut.
  3. Vyndejte tymián a polévku rozmixujte. Podávejte posypané druhou snítkou nasekaného tymiánu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,16 g
  • Sacharidy:

    403,28 g
    • Cukry:

      119,27 g
  • Tuky:

    35,34 g
  • Vláknina:

    57,54 g

Aktivita pro spálení:

447 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

133

minut uklízení





Podobné recepty

Citrónová polévka

(13 hlasů)
45min
147 kJ

Hrachová polévka

(31 hlasů)
30min
250 kJ

Polévka se špenátem

(21 hlasů)
30min
275 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka ze tří druhů cibule

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba