Prostreno.cz

Vepřové plátky v hořčicové omáčce

Plátky vepřového masa s hořčicí.

04.03.2012 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

962 kJ / 229 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa osolte a na rozehřátém oleji po obou stranách opečte. Potom přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, lehce osmahněte, podlijte horkou vodou, přidejte bobkový list, vmíchejte hořčici a duste doměkka.
  2. Během dušení maso podle potřeby podlévejte.
  3. Měkké maso přendejte do nahřáté nádoby. Potom vlijte do omáčky smetanu, ve které jste rozkvedlali hladkou mouku, dobře provařte a podle potřeby dochuťte solí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    100,15 g
  • Sacharidy:

    145,65 g
    • Cukry:

      14,85 g
  • Tuky:

    167,42 g
  • Vláknina:

    42,75 g

Aktivita pro spálení:

606 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky s hříbky

(19 hlasů)
1h a 35min
534 kJ

Vepřové plátky s nivou v alobalu

(37 hlasů)
40min
684 kJ

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1052 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky v hořčicové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba