Prostreno.cz

Kuřecí maso na kalvadosu

Kuřecí maso zjemněné kalvadosem vám určitě zachutná.

12.03.2012 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

844 kJ / 201 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte naporcované, osolené a opepřené kuře a orestujte ho ze všech stran. Přidejte hřebíček a skořici. Kuře podlijte malým množstvím vody, přikryjte a duste 15 minut.
  2. Ke kuřeti přidejte na kostky nakrájená jablka, podlijte kalvadosem a duste odkryté 30 minut nebo až je kuře měkké. Před koncem dušení přidejte nasekanou petrželku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,86 g
  • Sacharidy:

    464,80 g
    • Cukry:

      54,57 g
  • Tuky:

    231,02 g
  • Vláknina:

    211,02 g

Aktivita pro spálení:

994 kcal
124

minut jízdy na kole

94

minut běhu

296

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí maso s olivama a česnekem

(7 hlasů)
1h a 20min
451 kJ

Kuřecí maso s kari kořením

(16 hlasů)
55min
480 kJ

Kuřecí maso se zeleninou

(9 hlasů)
45min
445 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso na kalvadosu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba