Prostreno.cz

Hovězí tokáň

Hovězí maso dušené na bílém víně.

12.03.2012 lanvin
1h a 50min

30min příprava

1h a 20min vaření

943 kJ / 225 kcal

energetická hodnota na 100g

Středně složité

náročnost



Postup přípravy

  1. Na kousky nakrájené maso vložte do kastrolu na jemně nastrouhanou cibuli a sádlo, posypte paprikou a solí. Duste do vysmahnutí šťávy.
  2. Pak maso podlijte vínem, přidejte feferonku a duste až doměkka.
  3. Měkké maso podlijte smetanou a nechte přejít varem. Můžete zahustit lžíci hladké mouky. Podávejte s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    112,19 g
  • Sacharidy:

    31,20 g
    • Cukry:

      16,25 g
  • Tuky:

    183,00 g
  • Vláknina:

    3,95 g

Aktivita pro spálení:

840 kcal
105

minut jízdy na kole

80

minut běhu

250

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí s chřestem

(13 hlasů)
35min
807 kJ

Hovězí nudličky s pórkem

(18 hlasů)
35min
926 kJ

Dušené hovězí s artyčoky

(13 hlasů)
1h a 10min
820 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
05.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí tokáň

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba