Prostreno.cz

Pečená jehněčí kolena

Voňavá, pečená jehněčí kolena.

18.03.2012 lanvin
2h a 0min

20min příprava

1h a 40min vaření

1061 kJ / 253 kcal

energetická hodnota na 100g

Středně složité

náročnost



Postup přípravy

  1. Kůru z dobře omytých citrónu nakrájejte na větší kousky, z jednoho citrónu vymačkejte šťávu. Na rozehřátém másle nechte zpěnit nakrájenou cibuli, přidejte osolené maso a opečte ho ze všech stran. Každý kousek pokapejte medem a ještě 10 minut restujte.
  2. Maso přeložte i s máslem do pekáčku. Přidejte citrónovou kůru, tymián, nakrájený česnek, maso pokapejte citrónovou šťávou a podlijte sklenici vody.
  3. Pečte v troubě vyhřáté na 160 °C přibližně 90 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    886,94 g
  • Sacharidy:

    139,16 g
    • Cukry:

      74,52 g
  • Tuky:

    798,18 g
  • Vláknina:

    19,14 g

Aktivita pro spálení:

2838 kcal
354

minut jízdy na kole

270

minut běhu

847

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená jehněčí kýta

(17 hlasů)
1h a 55min
963 kJ

Jehněčí kotlety s mátou

(11 hlasů)
2h a 50min
1457 kJ

Jehněčí kotlety

(15 hlasů)
45min
1065 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečená jehněčí kolena

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba