Prostreno.cz

Brambory s kaviárem pečené ve fólii

Jednoduchá příprava bezmasého oběda nebo večeře.

20.03.2012 lanvin
55min

15min příprava

40min vaření

559 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory důkladně omyjte. Otřete je kuchyňskou utěrkou, potřete je máslem a jemně osolte. Zabalte každou bramboru do alobalu a pečte v předehřáté troubě na 220 °C po dobu asi 40 minut.
  2. Každý balíček dejte do misky nebo na talíř. Brambory rozbalte a nahoře nařízněte do kříže.
  3. Na každou bramboru dejte kopeček zakysané smetany. Jemně posypte solí a pepřem a přizdobte kaviárem a snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,96 g
  • Sacharidy:

    114,48 g
    • Cukry:

      5,84 g
  • Tuky:

    58,45 g
  • Vláknina:

    14,80 g

Aktivita pro spálení:

274 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

81

minut uklízení





Podobné recepty

Zapečené zeleninové brambory se sýrem

(23 hlasů)
45min
538 kJ

Zapečené brambory s brokolicí a nivou

(24 hlasů)
1h a 25min
535 kJ

Zapečené brambory se sýrem Camembert

(21 hlasů)
55min
517 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar heenna
14.04.2016
Avatar Anonym
05.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brambory s kaviárem pečené ve fólii

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba