Prostreno.cz

Marinovaná vepřová panenka

Vepřová panenka marinovaná s octem balsamico a česnekem.

21.03.2012 lanvin
8h a 50min

8h a 20min příprava

30min vaření

748 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 2 cm silné medailonky. Medailonky dlaní jemně rozklepejte. Potřete solí, pepřem a hořčicí. Vložte do mísy s prolisovaným česnekem a octem balsamico. Zakryjte a marinujte několik hodin.
  2. Rozehřejte olej v pánvi a restujte medailonky z každé strany 3-4 minuty. K medailonkům nalijte zbytek marinády, přikryjte a duste na mírném ohni asi 20 minut. Podávejte s baby špenátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    134,78 g
  • Sacharidy:

    13,50 g
    • Cukry:

      1,33 g
  • Tuky:

    80,09 g
  • Vláknina:

    2,56 g

Aktivita pro spálení:

488 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Medailonky ve smetanové omáčce

(18 hlasů)
40min
588 kJ

Zapečená vepřová panenka

(16 hlasů)
55min
742 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
818 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

balsamico krém

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaná vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba