Prostreno.cz

Plátky svíčkové s mangoldem

Maso ze svíčkové s opomíjenou zeleninou – mangoldem.

30.03.2012 lanvin
60min

20min příprava

40min vaření

801 kJ / 191 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytý mangolg, očištěnou hlívu, malé plodnice nechte vcelku, oloupaný česnek a rajčata nakrájejte. Zeleninu, kromě česneku, rozložte do alobalové misky, osolte a opepřete.
  2. Na pánvi s rozpáleným olejem orestujte plátky masa z každé strany 2-3 minuty. Plátky masa položte na zeleninu, posypte česnekem, nastrouhaným zázvorem, přelijte kokosovým mlékem a přikryjte čtvercem z alobalu. Kraje důkladně uzavřete.
  3. Vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte 25-30 minut. Maso před podáváním osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    140,12 g
  • Sacharidy:

    113,20 g
    • Cukry:

      19,86 g
  • Tuky:

    168,63 g
  • Vláknina:

    51,72 g

Aktivita pro spálení:

676 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

201

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí roštěnky na cibuli

(25 hlasů)
60min
1042 kJ

Hovězí dušené s paprikou

(12 hlasů)
2h a 45min
805 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
758 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plátky svíčkové s mangoldem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba