Prostreno.cz

Špenát s bramborovými lupínky

Netradiční recept na přípravu čerstvého špenátu.

10.04.2012 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

571 kJ / 136 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Udělejte dresink: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse a dejte stranou.
  3. Bram­bory rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, osolte, pokapejte olivovým olejem a pečte třicet minut dozlatova. Nechte zchladnout a poté podávejte mezi listy čerstvého baby špenátu, posypané parmazánem a pře­lité dresinkem.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    37,05 g
  • Sacharidy:

    177,35 g
    • Cukry:

      7,66 g
  • Tuky:

    103,98 g
  • Vláknina:

    22,30 g

Aktivita pro spálení:

436 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

130

minut uklízení





Podobné recepty

Jarní salát z čerstvého špenátu

(20 hlasů)
20min
412 kJ

Salát z baby špenátu

(22 hlasů)
15min
676 kJ

Zapečený špenát

(12 hlasů)
25min
661 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Špenát s bramborovými lupínky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba