Prostreno.cz

Vepřové maso na černém pivu

Recept na pečené vepřové maso s černým pivem, majoránkou a badyánem.

11.04.2012 lanvin
1h a 30min

15min příprava

1h a 15min vaření

644 kJ / 153 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté maso osolte a opepřete. Oloupanou cibuli nakrájejte na klínky.
  2. Na rozehřátém másle maso ze všech stran opečte. Maso dejte do pekáčku.
  3. Na máslo přidejte cibuli, badyán a nechte cibuli zesklovatět. Cibuli i s máslem a badyánem přidejte k masu. Podlijte pivem, vývarem, přidejte snítky majoránky a pečte 50-60 minut v troubě vyhřáté na 190 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    182,68 g
  • Sacharidy:

    220,32 g
    • Cukry:

      14,05 g
  • Tuky:

    127,63 g
  • Vláknina:

    58,50 g

Aktivita pro spálení:

873 kcal
109

minut jízdy na kole

83

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové na hříbkách s těstovinami

(19 hlasů)
45min
266 kJ

Vepřové na citrónech

(13 hlasů)
60min
471 kJ

Vepřové s mangem

(13 hlasů)
45min
774 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
09.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

vepřová kýta

143 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

majoránka

271 kcal / 100g
B12 g
S60 g
T7 g

badyán

337 kcal / 100g
B17 g
S50 g
T15 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso na černém pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba